Mies huijasi sairastuneensa koronaan – aiheutti työpaikan sulkemisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirustartunnasta valehtelua ei katsota tässä maailmantilanteessa hyvällä. Etenkään, mikäli valheella tulee aiheuttaneeksi kokonaisen yrityksen sulkemisen ja paniikin koulussa.

Yhdysvaltojen South Carolinassa sijaitsevassa Sitel Corporation -puhelinpalvelukeskuksessa työskennellyt Jeffrey Travis Long oli hankkinut käsiinsä väärennetyn lääkärintodistuksen. Hän yritti saada sillä itselleen kahden viikon sairasloman. Valehtelu johti kuitenkin koko puhelinpalvelukeskuksen sulkemiseen ja desinfiointiin.

Long aiheutti myös paniikin lastensa koulussa jossa hän oli vieraillut ennen tartunnasta valehtelemista. Mies jäi lopulta kiinni paikallisen sairaalan henkilökunnan todettua, etteivät he olleet nähneet häntä viimeiseen kahteen viikkoon. Long on sittemmin pidätetty järjestysrikkomuksesta ja väärennöksestä syytettynä, uutisoi AP.