Hilary Duffin kauneusniksit meikkaaville äideille – näillä vinkeillä säästät aikaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-muotilehti jakaa tunnettujen näyttelijöiden, laulajien ja mallien antamia kauneuteen ja meikkaamiseen liittyviä niksejä omalla YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla videolla esiintyy Hilary Duff, joka esittelee hänen oman kauneusrutiininsa kameralle.

Viime vuonna naimisiin Matthew Koman kanssa mennyt näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on kahden lapsen äiti. Seitsemänvuotias Luca ja yksivuotias Banks pitävät huolen siitä, että äiti pysyy kiireisenä. Tämän vuoksi naisen onkin pitänyt opetella meikkaamaan nopeasti, mikäli hän haluaa välttyä kiukuttelulta.

Hilary Duff esittelee 15 minuutin aikana meikin, joka sopii sellaiseen arkipäivään, jossa nainen viettää aikaansa lasten kanssa, mutta käy myös työtapaamisissa. Nainen loihtii kevyeen meikkipohjaan sävyiltään neutraalin ja sädehtivän meikin, johon hän käyttää muun muassa Stilan suosittua nestemäistä glitter-luomiväriä.