Hirvi putosi rotkoon – miehet ryhtyivät heti pelastustoimiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläimet joutuvat luonnossa sellaiseen kiipeliin, että ne eivät enää itse osaakaan omin avuin ratkaista tilannetta. Verkossa on nähty videolta miten pesukarhujen päästä on vedetty erilaisia purnukoita, ja nyt hirvi pelastettiin syvästä kuopasta.

Villieläinten auttamisessa piilee aina pieni riski varsinkin silloin, kun kyse on isokokoisista eläimistä. Eräät kanadalaiset miehet ryhtyivät kuitenkin reippaasti auttamaan hirveä nähdessään etäältä miten se oli pudonnut paksun lumen muodostamaan syvään kuoppaan.

YouTube-videolla nähdään miten miehet kaivavat hirven syvästä lumikinosten ympäröimästä rotkosta ulos. Miehet joutuvat hartiavoimin lapioimaan lunta vapauttaakseen hirven, joka lopulta pääsee vapaaksi loukustaan. Ilman avuliaita miehiä tämä eläin olisi voinut kokea hieman surullisemman kohtalon.