Ozzy Osbourne peruu loputkin kesäkeikat – ei pääse hoitoon suunnitelmien mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2003 saakka Parkinsonin tautia sairastanut Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne oli aikeissa hakea apua sairauteensa Sveitsistä. Koronaviruspandemia on kuitenkin muuttanut suunnitelmia ja mies on joutunut perumaan loputkin kesän keikoistaan.

Tiedossa ei vielä ole, saako mies järjestettyä tapaamisen erikoislääkärinsä kanssa ennen syksyllä alkavaa Euroopan kiertuetta. Kaikki Pohjois-Amerikan keikat on kuitenkin nyt peruttu. Sharon Osbourne sanoi The Talk -ohjelmassa, että hänen perheensä sinnittelee karanteenissa kaikkien muiden tavoin.

Blabbermouthin mukaan Ozzy Osbournen tarkoituksena oli matkustaa huhtikuun aikana Sveitsiin hoitamaan Parkinsonin tautiaan ja saamaan siihen apua muun muassa kivunlievitykseen. Hermovaurioiden vuoksi kipulääkkeistä ei ole apua sairauteen. Eurooppaan hänen on tarkoitus tulla lokakuussa, ja Suomen Hartwall Arenalle joulukuussa.