Poliisi sonnustautui koronavirus-kypärään – haluaa lisätä tietoisuutta sairaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietoisuutta koronavirusten vaaroista ja turhan julkisilla paikoilla liikkumisen välttelyn tärkeydestä on pyritti lisäämään monenlaisilla tavoilla. Yksi erikoisimmista keinoista on käytössä intialaisella poliisilla.

Rajesh Babu on pysäyttänyt jalan ja kulkuneuvoin liikkeellä olevia ihmisiä Chennaissa. Hän on sonnustautunut tehtävää varten koronavirusta esittävään kypärään. Sen loi CNN-uutissivuston mukaan paikallinen taiteilija B. Gowtham.

Babun mukaan kypärän tarkoituksena on muistuttaa sosiaalisen eristäytymisen ja hygienian tärkeydestä. Vaikka Intian hallitus on ohjeistanut ihmisiä pysyttelemään kotona, ovat monet edelleen liikkuneet julkisilla paikoilla ilman suojamaskeja tai muita turvavälineitä.