Korona autioitti walesilaisen kylän kadut – sitten vuohet valtasivat ne

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden kaupunkien ja kylien tavoin myös Walesissa sijaitsevan Llandudnon kadut ovat lähes täysin tyhjentyneet ihmisistä. Heidän tilalleen merenrantakylään on ilmestynyt toisenlaisia asukkaita.

Llandudnon läheisyydessä sijaitsevilla kallioisilla ylängöillä elää vuohia, jotka toisinaan laskeutuvat alas vierailemaan kylän liepeillä. Kylän katujen tyhjennyttyä paikallisista ja turisteista vuohilauma vaikuttaa kuitenkin tehneen niistä uuden kotinsa.

Paikalliset ihmiset ovat joutuneet hämmästelemään tilannetta kotiensa suojista. Osa heistä on tosin uhmannut karanteenia kuvatakseen näkymiä vuohien valtaamasta kylästä videoiksi ja kuviksi. Ne ovatkin lähteneet nopeasti leviämään viraalina sosiaalisessa mediassa.