Wilman aprillipila osui maaliin: ”Läksyt pitää tehdä sittenkin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan koronaviruksen johdosta valtava määrä koululaisia etäopetuksessa kotonaan, ja heistä monet saavat opettajiltaan päivän etätehtävä usein Wilma-sovelluksen välityksellä. Tänä aamuna oppilaat ja heidän vanhempansa saivat todellisen yllätyksen, kun sovellusta käytettiin hauskan aprillipilan välineenä.

Sovellusta avatessa ruutuun tuli nimittäin viesti, että Wilma on poistettu sovelluskaupasta ja siksi sitä ei voi enää käyttää. Monet koululaiset mahtoivat jo ajatella, että koulutehtävät olisi peruttu tältä päivältä, mutta toisin kuitenkin kävi. Viestin hyväksymisen jälkeen seurasi nimittäin toinen viesti, jossa edellinen paljastettiin pilaksi.

– Aprillia! ;) Läksyt pitää tehdä sittenkin, toisessa viestissä kerrottiin nauravan hymiön kanssa.