Sam Smith vaihtaa albuminsa nimen koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemialla on ollut suuria vaikutuksia monien muiden alojen lisäksi myös musiikkiteollisuuteen. Nyt brittiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Smith on päättänyt muuttaa tulevaa levyään viruksen vuoksi.

Sam Smithin tulevan albumin nimi oli määrä olla To Die For. Ilmaisulla voidaan kuvailla erinomaista tai mahtavaa asiaa, mutta sen voi tulkita myös muodossa kuolla jonkin vuoksi. Myös albumin julkaisu siirtyy toukokuun alusta hamaan tulevaisuuteen.

– Olen pohtinut asioita viime viikkojen aikana, eivätkä albumin nimi ja julkaisuajankohta tunnu oikeilta. Niinpä olen päättänyt jatkaa albumin työstämistä ja tehdä siihen tärkeitä muutoksia sekä lisäyksiä, Sam Smith paljasti tiedotteessa.

Albumin uusi nimi ja julkaisuajankohta tullaan paljastamaan myöhemmin. Sam Smith nousi suuren yleisön tietoisuuteen laulettuaan elektronisen musiikin duo Disclosuren Latch-kappaleessa. Kotimaassaan Iso-Britanniassa huippusuosittu laulaja tunnetaan muun muassa James Bond -elokuva Spectren Writing’s on the Wall -tunnuskappaleesta.

 

View this post on Instagram

To my wonderful fans… x

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on