Povipommi keimaili kuumasti – toivoo ihmisten pysyvän terveenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Melbournessa asuva Tara Jayne on yksi silikonibimboista, joka kerää faneja plastiikkakirurgian avulla. Australiassa on vietetty kuumaa kesää, mikä näkyy naisen iholta kauniina päivetyksenä. Hän toivoo, että ihmiset pysyisivät terveenä koronaviruspandemian aikana.

Hänen todella hoikkaa vartaloa rytmittää muhkeat silikonirinnat. Nainen kertoo esittelytekstissään työskentelevänsä hoitajana kauneusklinikalla. Vahva meikki korostaa nukkemaista ulkonäköä entisestään.

Instagramiin ladattujen kuvien perusteella näyttää, että nainen olisi ottanut lisätäytettä huuliinsa. Hän on niin hoikka, että kylkiluut paistavat läpi ja solisluut työntyvät ulos. Naisella on 62.000 seuraajaa.

View this post on Instagram

Remain safe and stay cute everyone 🤎🧡🤍

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on