Pariskunta järjestää häät karanteenista huolimatta – pahvisia vieraita kirkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka koronapandemia on johtanut yleisötapahtumien peruuntumiseen, ei yksi pariskunta ole valmis perumaan sen vuoksi häitään. He vain järjestävät ne hieman alkuperäisistä suunnitelmista poikkeavalla tavalla.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuvat Amy Simonson ja Dan Stuglik järjestävät häänsä suunnitelmien mukaisesti kirkossa. Sukulaisten ja ystävien sijaan kirkon penkeillä istuu kuitenkin yli 100 pahvista leikattua hahmoa.

Pahviset häävieraat valmisti Time-lehden mukaan Menasha Packing -yritys. Stuglik pyysi heitä vain valmistamaan ihmisen muotoisia hahmoja, mutta Menasha Packing päätti luoda pahvivieraista yksityiskohtaisempia. Poliisina työskentelevä Stuglik kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen yhtiön pariskunnalle tarjoamasta avusta.