Andrea Bocelli esiintyy sunnuntaina tyhjässä katedraalissa – konsertti suorana verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääsiäismessuja vietetään tänä vuonna totutusta poikkeavilla tavoilla. Koronakriisin ansiosta useimmat kirkot ovat yleisöltä kiinni, eikä Italian Duamo di Milano -katedraali ole poikkeus.

Oopperalaulaja Andrea Bocelli tulee kuitenkin esiintymään Duamon katedraalissa sunnuntaina. Laulaja esiintyy tyhjälle salille, säestäjänään ainoastaan urkuri Emanuele Vianelli. Konsertissa tullaan kuulemaan hengellisiä klassikoita kuten Ave Maria ja Sancta Maria.

Bocellin esiintyminen esitettään ilmaisena suorana lähetyksenä internetissä. Music for Hope -konsertti alkaa Bocellin Youtube-kanavalla sunnuntai-iltana kello 18 Suomen Aikaa. Lehdistötiedotteen mukaan oopperatenori esiintyy katedraalissa ilman esiintymispalkkiota.