Facebook lanseerasi viestisovelluksen pariskunnille

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Useimmissa nykyisissä pikaviestipalveluissa on mahdollisuus ryhmäkeskusteluun, mutta Facebookin uutuussovellus on toista maata. Se on suunniteltu varta vasten pariskuntien käyttöön.

Tuned-niminen sovellus on tarkoitettu pariskuntien väliseen yksityiseen yhteydenpitoon. Sen avulla he voivat esimerkiksi kertoa mielialansa, jakaa kuvia sekä Spotifyssä olevaa musiikkia ja luoda digitaalisen leikekirjan. Tunedia kuvaillaan kahden ihmisen väliseksi yksityiseksi tilaksi.

Vaikka kyseessä on Facebookin luoma sovellus, ei sen käyttö vaadi Facebook-tiliä. Tuned on toistaiseksi ladattavissa vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa iOS-käyttäjille. Toistaiseksi ei ole tiedossa, koska sovellus saapuu myös suomalaisten pariskuntien käyttöön.