Bruce Willis leikkasi tyttärensä hiukset – ajeli Tallulahin pään siiliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 26-vuotias Tallulah Willis päätti uusia näyttävän hiustyylinsä ja antaa isänsä hoitaa tällä kerralla parturoinnin.

Demi Moore ja Bruce Willis viettävät karanteeniaikaa tyttäriensä kanssa saman katon alla. Nyt Tallulah julkaisi hänen Intagram-kanavallaan videon, jossa nähdään millaista puuhaa perhe oli keksinyt. Tytär antoi isän ajella hänen hiuksensa muutaman millimetrin mittaiseksi.

Videolla nähdään miten isä leikkaa tyttären hiuksia koneella hyvin keskittyneesti. Taustalla kuullaan myös ylpeän Demi Mooren ääni kun hän kehuu tytärtään ja kannustaa vieressä. ”Voi hyvä luoja miten upealta näytät. Katsokaa nyt häntä”, Moore kommentoi seuratessaan hiustenleikkuun etenemistä.

View this post on Instagram

🤝

A post shared by tallulah (@buuski) on

View this post on Instagram

💡💡💡 — @rumerwillis

A post shared by tallulah (@buuski) on