Pasha Pozdnyakova BMW:n ratissa – näky sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Viime viikot hän on ollut miljoonien muiden suomalaisten tavoin vapaaehtoisessa kotikaranteenissa.

Karanteenista käsin kuviaan aktiivisesti someseuraajilleen julkaissut Pasha on nyt uskaltautunut ulos asunnostaan ja BMW-autonsa rattiin. Näky oli sellainen, että jokainen ikkunasta sisään kurkistanut mies varmasti huomasi kenestä on kyse. Povipommin menopeli on BMW 520 хDrive Exclusive Edition vuosimallia 2015 ja sillä on ajettu noin 110.000 kilometriä.

View this post on Instagram

Do this if you feel stuck and confused ☺️ (get a pen & a piece of paper) … 1. Find a quiet space and get a pen and notebook. 2. Write a letter – this could be to yourself, to your business, to another person, to another business (whatever is right for the situation you’re trying to resolve). 3. Start off by writing about the positives. Is there anything you’re a grateful for in this situation? 4. Then start writing your worries, your concerns, your challenges, your problems… just write and write and write. Don’t edit! Just let the words flow and start to connect with what’s really going on inside. Become aware of any thoughts that pop into your head that you weren’t aware of before. 5. After you’ve finished writing, reflect on everything. Is there anything new you’ve realised from doing this exercise? Do you know what’s making you feel stuck? Do you have more clarity about what you need to do? 🔺Second page: @pashapooosh 🔺TIKTOK: @missparaskeva 🔺Snapchat: Get it on my Patreon . . . . . #curvymodel #curvygirl #curvy #bodypositive #plussize #finland #thebestoffinland #home #dreamhome #cozyminimalisthome #homestyle #homeinspo #safe #staysafe #healthychoices #healthyliving #health #healthymind

A post shared by PASHA | Model From Finland 🇫🇮 (@missparaskeva) on

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.