Sami Hedberg julkaisi lomamuiston: ”Pitäkää teille tärkeät ihmiset lähellä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Sami Hedberg julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, joka on napattu lomamatkalla hänestä ja Saija Tuupasesta. Kuvassa Hedberg pitää naista hellästi halausotteessa ja muistuttaa muitakin pitämään tärkeät ihmiset lähellä.

Kuvassa koomikko ja tangokuningatar näyttävät illallistaneen meren rannalla hyvin romanttisesti. Eräs kommentoija piti kuvan tunnelmaa niin herkkänä, että luuli kuvan poseerauksen tarkoittavan vauvauutisia. Kuvan myötä Sami Hedberg halusi kuitenkin vain muistuttaa ihmisiä siitä, että aitoa välittämistä tarvitaan aina.

– Pitäkää teille tärkeät ihmiset lähellä, mutta muistakaa turvaväli, Hedberg kirjoittaa.

Sami Hedberg nähtiin hetki sitten ilmestyneessä Se mieletön remppa -elokuvassa, jossa mies esitti lukuisia sivurooleja. Taneli Mustosen ohjaama elokuva sai ensi-iltansa 19. helmikuuta, ja se ylitti 100.000 katsojan rajan jo helmikuun loppuun mennessä.