Miten varustautua uuteen päivään karanteenissa? Huvittava video näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen on saanut miljoonat ihmiset pysyttelemään kotonaan. Karanteeniaika on näkynyt muun muassa lisääntyneinä striimikeikkoina sosiaalisessa mediassa ja hauskana sisältönä, mitä luovat ihmiset ovat tehneet kotonaan tylsistyttyään neljän seinän sisällä.

Nyt huvittavalla videolla nähdään TikTok-sovelluksessa ja Facebookissa suosiota kerännyt julkaisu, jossa nainen esittelee miten uuteen päivään karanteenissa voi valmistautua. Naisella on valittavanaan asuja aina urheiluvaatteista aamutakkeihin ja varusteita viinipullosta hiustenkuivaajaan.

Videosta hulvattoman tekee se, että se on kuvattu niin kuin nainen olisi jokin videopelin hahmo. Pelaaja saa valita päivään sopivan varustelun, joka istuu kunkin aktiviteetin yhteyteen ja aseet, joiden avulla jokainen tehtävä suoritetaan. Nainen liikkuu hauskasti edestakaisin keinutellen ja pitää käsiään taisteluasennossa samalla kuin vaatteet ja varustelut vaihtuvat hänen yllään.

Eligiendo tu personaje de cuarentena

Publiée par Helena ViGo sur Jeudi 2 avril 2020