Ihmis-Kenistä tuli Barbie – Rodrigo Alvesilla jo miljoona seuraajaa Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronakaranteenia Lontoon kodissaan viettävä Rodrigo Alves on viettänyt aikaansa ulkonäöllään leikitellen. Hän kertoo testanneensa erilaisia tyylejä, jotta löytäisi todellisen identiteettinsä.

Maailmalla ahkerasti matkusteleva Rodrigo Alves on tyytynyt kotona olemiseen muiden ihmisten tavoin. Hän on keimaillut aikansa kuluksi kameralle ja esitellyt uutta olemustaan koko maailmalle. Roddylla on jo miljoona seuraajaa Instagramissa.

Naisena vuoden 2020 aloittanut Alves omistaa Lontoon lisäksi kodin Roomassa ja Marbellassa. Hän on aiemmin kertonut etsineensä omaa asuntoa myös Dubaista. Hän on käyttänyt valtavat määrät rahaa kauneusleikkauksiin. Tiedossa ei ole, onko hän korjauttanut sukupuolensa kokonaisvaltaisesti.