Naomi Campbellin traaginen viikko: ”Joka päivä joku tuttu kuoli koronaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Terveellisiä elämäntapoja vaaliva nainen julkaisi hetki sitten videon, jolla hän näytti seuraajilleen miten hän vahvistaa vastustuskykyään. Nyt nainen kertoi sosiaalisessa mediassa läheisistä, jotka hän on jo menettänyt koronavirukselle.

Naomi Campbell yrittää keskittyä siihen, että hän pysyisi terveenä ja olisi mahdollisimman vahva ja levännyt mikäli koronavirus häneen tarttuu. 49-vuotias huippumalli kertoi Instagram-julkaisussaan, että viimeisen viikon aikana joka päivä hän kuuli jonkun hänelle tutun ihmisen menettäneen henkensä koronavirukselle.

Naomi Campbell kokee, että hänellä ei kuitenkaan ole aikaa jäädä suremaan menehtyneitä ihmisiä eikä hän pysty olemaan tänä aikana omaisten tukena. Nainen muistuttaa myös muita uskomaan tähän prosessiin, hengittämään, lepäämään sekä latautumaan tulevia viikkoja varten. Malli uskoo, että tulevat viikot tulevat olemaan vielä haastavampia kuin nämä neljä ensimmäistä, joiden aikana Campbell on pysynyt kotona.