Poliisit iski tyhjään komediaklubiin – nettivideota luultiin suoraksi lähetykseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia on johtanut monissa maissa yleisötapahtumien kieltämiseen. Määräysten rikkomisesta voi seurata rangaistus. Iso-Britannian Liverpoolin poliisit hälytettiin taannoin paikalliselle Hot Water -komediaklublille.

Joku oli ilmoittanut klubin järjestäneen komediaillan, jossa oli paikalla yleisöä. Paikalle saapuneen 12 poliisin yllätykseksi klubi oli kuitenkin tyhjä.

Kävi ilmi, että valveutunut kansalainen oli erehtynyt luulemaan Hot Water Comedy Clubin internetissä jakamaa videota livelähetykseksi. Todellisuudessa kyseessä oli kuitenkin jo 7. maaliskuuta kuvattu esiintyminen. Komediaklubi on epidemian ajan jakanut internetissä vanhoja keikkoja huumorinnälkäisten asiakkaiden iloksi.