Miljoonien miesten päiväuni bikineissä – supermallin arkistokuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja kirjailija Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend yrittävät ottaa kaiken irti yhteisestä ajasta, jonka he saavat ja joutuvat viettämään kotonaan lastensa kanssa ollessaan eristäytyneinä muista. Kummankin työvelvollisuudet loppuivat ja kalenteri tyhjeni yllättäin koronaviruksen myötä.

Teigen on nyt monien muiden supermallien ja supertähtien tavoin karanteenissa, jossa on aikaa myös kaivella kuva-arkistoja vuosien varrelta. Nyt Chrissy on löytänyt arkistoistaan todellisen helmen, jossa hän poseeraa uransa huippuvuosina bikineissä. Kuvan myötä ei jää epäilystäkään siitä miksi juuri hän nousi supermalliksi.

Chrissy Teigen kertoi elävänsä tällä hetkellä unelmaansa kotiäitinä. Hänellä on paljon energiaa olla lastensa kanssa ja tehdä koko perheelle ruokaa. Sen lisäksi nainen oleskelee aina kotonaan näyttävissä aamutakeissaan eikä jaksa pukea edes rintaliivejä ylleen. Miestä se ei tunnu haittaavan, minkä vuoksi Ellen DeGeneres epäileekin, että pariskunta tulee lähiaikoina uudelleen raskaaksi.