Nainen käytti viikon miesten hygieniatuotteita – seuraukset näkyivät peilistä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten ja naisten kauneudenhoitorutiinit eroavat toisistaan yleensä melko paljon. Nyt eräs nainen päätti ottaa selvää siitä, että kuinka paljon tuotteet todella eroavat ottaessaan haasteekseen hoitaa viikon ajan ihoaan ja hiuksiaan samalla tavalla kuin hänen haastattelemansa miehet.

Spenser kuvasi viikon ajan päiväkirjaa kokeilusta, jossa hän käytti ihonhoidossaan ja hiuksissaan vain tuotteita, joita hänen tutut miespuoliset ystävänsä käyttivät. Kävi ilmi, että moni mies pesi kasvonsa ja koko vartalonsa käsisaippualla. Moni käytti myös hiuksiinsa tuotetta, joka sisälsi sekä shampoon että hoitoaineen.

Spenser huomasi heti muutaman päivän aikana, että hänen kasvoihinsa alkoi ilmestymään finnejä sen seurauksena, että hän pesi ne tavallisella palasaippualla. Myös hiukset alkoivat kuivumaan, koska hän ei saanut käyttää niihin viikon aikana yhtäkään hoitavaa tuotetta. Spenser ei voinut kuin ihmetellä sitä, minkä vuoksi miehille suunnataan niin huonoja tuotteita.