Poliisille soitettiin kovaäänisestä kuorsaamisesta: ”Ei ole koskaan syy hätäpuheluun”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovaääninen kuorsaaminen voi saada sitä kuuntelemaan joutuvien hermot kiereälle, mutta aivan poliisiasiasta ei ole kyse. Viranomaisilla on nimittäin usein parempaakin tekemistä kuin puuttua kuorsaamiseen.

Iso-Britannian Essexin poliisilaitoksen Twitter-tilillä avaudutiin taannoin turhasta hätäpuhelusta. Poliisin tiedottajan mukaan laitos sai sunnuntaina puhelun, jonka soittaja kertoi kuulleensa jonkun kuorsaavan. Poliisit joutuvatkin muistuttamaan ihmisiä miettimään kahdesti ennen virkavaltaan yhteyttä ottamista, onko tilanne todellakin tarpeeksi vakava.

– Saimme epätavallisen hätäpuhelun. Soittaja ilmoitti kuulevansa kuinka joku kuorsaa. Hänelle kerrottiin että kuorsaaminen ei ole koskaan tarpeeksi hyvä syy soittaa hätänumeroon, olipa se kuinka ärsyttävää tahansa, poliisi kirjoitti.