Thaimaan kuningas keskeytti luksuskaranteenin Alpeilla – piipahti Bangkokissa juhlimassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan kuningas, Maha Vajiralongkorn, eli Rama X, on runsaasti arvostelua osakseen saava hallitsija. Miehellä on maine tuhlaajakuninkaana, joka keskittyy johtamisen sijaan lähinnä naisten kaatamiseen ja elosteluun. Hän on viettänyt koronaviruskaranteenia luksuskylpylässä Saksan Alpeilla 20 rakastajattarensa kanssa.

Thaimaan kuninkaalla oli kuitenkin äsken edustustehtävä Bangkokissa, kun maassa juhlittiin kuninkaallisen dynastian alkamispäivä Chakri-päivää. Thaimaan pääkaupungissa järjestettiin prameat juhlat päivän kunniaksi. Maha Vajiralongkorn on maan kymmenes kuningas ja hän lensi vastaanotolle yksityiskoneella Saksasta.

Miehen lento kulki Sveitsin kautta, kun hänen vaimonsa, kuningatar Suthida poimittiin kyytiin ja juhlien seuralaiseksi. Nainen on viettänyt karanteenia omalla tahollaan Zürichissa miehensä oltua rakastajattariensa ympäröimänä. Pari osallistui juhlintaan ja lensivät sen jälkeen takaisin Eurooppaan majapaikkoihinsa, LAD Bible uutisoi.