Thaimaan kuningas keskeytti luksuskaranteenin Alpeilla – piipahti Bangkokissa juhlimassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan kuningas, Maha Vajiralongkorn, eli Rama X, on runsaasti arvostelua osakseen saava hallitsija. Miehellä on maine tuhlaajakuninkaana, joka keskittyy johtamisen sijaan lähinnä naisten kaatamiseen ja elosteluun. Hän on viettänyt koronaviruskaranteenia luksuskylpylässä Saksan Alpeilla 20 rakastajattarensa kanssa.

Thaimaan kuninkaalla oli kuitenkin äsken edustustehtävä Bangkokissa, kun maassa juhlittiin kuninkaallisen dynastian alkamispäivä Chakri-päivää. Thaimaan pääkaupungissa järjestettiin prameat juhlat päivän kunniaksi. Maha Vajiralongkorn on maan kymmenes kuningas ja hän lensi vastaanotolle yksityiskoneella Saksasta.

Miehen lento kulki Sveitsin kautta, kun hänen vaimonsa, kuningatar Suthida poimittiin kyytiin ja juhlien seuralaiseksi. Nainen on viettänyt karanteenia omalla tahollaan Zürichissa miehensä oltua rakastajattariensa ympäröimänä. Pari osallistui juhlintaan ja lensivät sen jälkeen takaisin Eurooppaan majapaikkoihinsa, LAD Bible uutisoi.

View this post on Instagram

วานนี้(๖ เมษายน ๒๕๖๓) เวลา ๑๘.๕๕ น. พระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัว และสมเด็จพระนางเจ้าฯ พระบรมราชินีเสด็จพระราชดำเนินไปถวายนมัสการพระพุทธมหามณีรัตนปฏิมากร ณ พระอุโบสถ จากนั้นเสด็จพระราชดำเนินไปถวายบังคมสมเด็จพระบูรพมหากษัตริยาธิราช และบรรจุพระสุพรรณบัฏจารึกคำถวายราชสดุดี และดวงพระบรมราชสมภพใต้ฐานพระบรมรูปพระบาทสมเด็จพระบรมชนกาธิเบศร มหาภูมิพลอดุลยเดชมหาราช บรมนาถบพิตร ณ ปราสาทพระเทพบิดร วัดพระศรีรัตนศาสดาราม ในพระบรมมหาราชวัง โอกาสนี้สมเด็จพระเจ้าลูกเธอ เจ้าฟ้ากรมหลวงราชสาริณีสิริพัชร มหาวัชรราชธิดา และสมเด็จพระเจ้าลูกเธอ เจ้าฟ้าสิริวัณณวรี นารีรัตนราชกัญญา โดยเสด็จในการนี้ด้วย ✨🙏🏼💛 ขอพระองค์ทรงพระเจริญ มีพระชนมพรรษายิ่งยืนนาน ด้วยเกล้าด้วยกระหม่อม ขอเดชะ 💛🙏🏼✨ On 6 April 2020 at 18.55, His Majesty the King and Her Majesty the Queen accompanied by Her Royal Highness the Princess Rajasarinisiribajra Mahavajrarajadhida and Her Royal Highness Princess Sirivannavari Nariratanarajakanya worships sacred beings and the Royal Ancestors at the Temple of the Emerald Buddha. ✨🙏🏼💛 Long Live The KING 💛🙏🏼✨

A post shared by Thai Royal Family (@thairoyalfamily) on