Peruuntuiko etelänloma? Ota mallia tämän naisen asenteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien ihmisten matkasuunnitelmat ovat koronaviruksen vuoksi muuttuneet. Rentouttavat rantalomat on jouduttu perumaan matkustuskieltojen vuoksi, mikä on pakottanut miljoonat ihmiset asennoitumaan siihen, että lomalla ei lähdetäkään omaa pihaa kauemmaksi.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa naisen asenne näyttää olevan kohdallaan. Hän on päättänyt luoda lomatunnelman omalle pihalleen ja rakentanut muutamien elementtien avulla olosuhteet, jotka voivat hetkeksi saada naisen luulemaan, että hän on jossain muualla kuin omalla pihatiellä.

Videolla nähdään miten nainen kumoaa pussillisen hiekkaa vesilätäkön eteen. Sen jälkeen hän hakee rantatuolin, jonka hän asettaa hiekan päälle. Enää nainen tarvitsi vain rantakassin, aurinkolasit ja rantalomatunnelma oli saavutettu.