Dua Lipa värjäsi hiuksensa pinkiksi – toimenpide oli koko viikon kohokohta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaaliseen mediaan tulvivista kuvista on voitu huomata, että ihmiset ovat alkaneet kokeilemaan sosiaalisen eristäytymisen aikana erilaisia rohkeita tyylejä. Moni on alkanut värjäämään itse hiuksiaan ja kokeillut rohkeasti kirkkaitakin hiusvärejä nyt kun kenenkään ei tarvitse olla näkemässä lopputulosta mikäli se menisi pieleen.

Myös julkkiksista moni on ryhtynyt värjäämään itse kotona hiuksiaan. Poptähti Anne-Marie on kokeillut kotonaan sekä vaaleanpunaista että lilaa hiusväriä, ja Hilary Duff värjäsi myös vaaleat hiuksensa siniseksi. Nyt nousujohdanteista uraa tekevä artisti Dua Lipa on myös kokeillut uutta hiusväriä kotonaan.

Dua Lipa julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään, että nainen on värjännyt markettiväreillä hiuksensa vaaleanpunaisiksi. Hiusten värjäämisessä apurina toimi tähden poikaystävä Anwar Hadid. Nainen näyttää nauttivan pastellinsävyisistä kutreistaan, jotka sopivatkin tähdelle erityisen hyvin.