Hengenvaarallisesti lihava -sarjan tähden kuolinsyy paljastui – sydän ei kestänyt enempää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -sarjan viidennellä tuotantokaudella mukana ollut James King on kuoli 49-vuotiaana. Nyt hänen perheensä on paljastanut miehen kuolinsyyn. Kehon terveysongelmat johtivat lopulta sydämen toiminnan loppumiseen.

Amerikkalainen James King kärsi muun muassa maksa- ja munuaisongelmista. Hänet kiidätettiin Kentuckyssa sijaitsevaan sairaalaan jo helmikuun alkupuolella. Mies siirrettiin myöhemmin Nashvilleen, koska siellä ollut sairaala pystyi hoitamaan yli 350-kiloista miestä paremmin. Terveystilan heikkeneminen aiheutti keholle ylipainon vuoksi liikaa stressiä ja James Kingin sydän pysähtyi, TMZ uutisoi.

Miehellä oli vaimo Lisa Raisor King, kuusi lasta ja 19 lastenlasta. Hän yritti hakea apua TLC:n Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman kautta, mutta Lisa jatkoi Jamesin ruokkimista kielloista huolimatta. Tohtori Nowzaradan syytti Jamesin vaimoa miehensä terveyden laiminlyömisestä ja teki perheestä ilmoituksen sosiaaliviranomaisille.