Kaksipäinen vuohi syntyi maatilalle – video hämmästyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wisconsinissa sijaitseva maatila on saanut uuden, erikoisen tulokkaan. Yksi maatilan vuohista synnytti kaksipäisen pienokaisen.

Kili sai nimen Janus roomalaisen mytologian kaksipäisen jumalan mukaan. Maatilaa ylläpitävä Nuesken perhe pelkäsi vuohen kuolevan pian. Eläinlääkäri kuitenkin totesi sen terveeksi ja normaaliksi pieneksi vuoheksi.

– Olemme lypsäneet vuohia kuuden vuoden ajan emmekä ole koskaan nähneet mitään vastaavaa. Maatilalle syntyy vuosittain noin 700 poikasta, eikä mitään tämän kaltaista ole tapahtunut aikaisemmin, Jocelyn Nueske kirjoitti.

Perhe kertoi Facebookissa Januksella olevan kahdet aivot, jotka ovat yhtyneet sen kallon takaosassa. Eläimen sydän, keuhkot ja rajat toimivat normaalisti. Eläimet voivat syntyä kaksipäisinä, mikäli samasta munasolusta kehittyvien kaksosten alkiot eivät jakaudu kohdussa kunnolla.

 

He keeps looking at me like where is my food lady?

Publiée par "Nueske Farms LLC." sur Lundi 13 avril 2020