Bruce Willis ja tytär ihastuttavassa yhteiskuvassa – viettävät nyt laatuaikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Bruce Willis on päättänyt viettää karanteeniaikaa hänen ex-vaimonsa Demin ja heidän aikuisten lastensa kanssa jättäen nykyisen vaimon ja pienet lapset olemaan keskenään.

Nyt perheen 26-vuotias Tallulah Willis julkaisi yhteiskuvan, jossa hän poseeraa isänsä Bruce Willisin kanssa. Miehen fanit ovat olleet pöyristyneitä siitä, että kuvasta päätellen Bruce ei edelleenkään ole mennyt takaisin kotiinsa pienten lastensa ja vaimonsa luokse.

Yhteisistä kuvista päätellen Bruce Willis on kuitenkin nauttinut olostaan Demi Mooren ja heidän vanhempien lastensa kanssa. Miehellä ei näytä olevan kotiin kiire vaan hän nauttii nyt laatuajasta aikuisten lastensa kanssa. Edellisessä tyttären ja isän yhteisessä videossa Tallulah antoi isänsä ajella hänen hiuksensa muutaman millimetrin mittaiseksi.

View this post on Instagram

father

A post shared by tallulah (@buuski) on