Ruisrock on peruttu: ”Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Ruisrock on peruttu. Tapahtuma ilmoitti asiasta hetki sitten verkkosivuillaan, jossa syyksi kerrotaan vallitseva koronatilanne. Perinteisen jättifestivaalin päätähdiksi on kiinnitetty Major Lazer, Martin Garrix ja Khalid.

Stara kertoi jo viime viikolla kuinka Turun kaupunginhallitus suositteli tapahtumajärjestäjiä perumaan kesäkuulle ja heinäkuulle ajoittuvat massatapahtumat. Ruisrock oli määrä järjestää heinäkuun alkupuolella, joten kaupungin suositus kohdistui selkeästi siihen.

– Ikävää, mutta totta! Turun kaupunki suosittaa, että tapahtumajärjestäjät peruvat Turun kaupungin alueelle sijoittuvat kesä- ja heinäkuulle ajoittuvat massatapahtumat. Turun kaupunki vapauttaa peruutettujen tapahtumien osalta tapahtumanjärjestäjät maanvuokrista ja muista suoraan tapahtumiin liittyvistä kaupungin perimistä maksuista sekä palauttaa tapahtumanjärjestäjille mahdollisesti jo kaupungille suoritetut edellä mainitut maksut. Ehdotus hyväksytty tänään tiistaina 14.4.2020, Turun kaupunki ilmoitti.