Anastasia Karanikolaou esitteli rantakuntonsa – bikineissä kuohuviiniä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upea kaunotar Anastasia Karanikolaou on sosiaalisessa mediassa todella seurattu kaunotar hänen upeiden kuviensa ja myös kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Viime aikoina nainen on saanut entistä enemmän mediahuomiota alettuaan kaveeraamaan realitytähti Kylie Jennerin kanssa. Ystävyys on tuonut hänelle miljoonia uusia seuraajia somessa.

View this post on Instagram

💛☀️🐠

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Tällä kertaa Karanikolaou nähdään nauttimassa auringosta keltaisiin bikineihin sonnustautuneena sekä lisäksi poseeraamassa uimarannalla punaisissa bikineissä. Aiemmin kaunotar on kertonut, että hän rakastaa nauttia viiniä pitkin päivää, ja yhdessä kuvassa hänellä onkin rantavedessä mukanaan pullo kuohuvaa.

View this post on Instagram

wishin i was here rn ❤️

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on