Skeittipuisto peitettiin hiekalla – syynä koronalakeja rikkoneet juhlijat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimpien yksin suoritettavien liikuntamuotojen harrastaminen onnistuu koronaviruksen aikanakin, ainakin niissä maissa joissa ulkona liikkumista ei ole rajoitettu jyrkästi. Kaliforniassa skeittaamista on kuitenkin rajoitettu erikoisella tavalla.

Los Angelesin Venice Beachissa sijaitseva suosittu skeittipuisto on miltei kokonaan hiekan peitossa. Puisto täytettiin hiekalla paikallisten viranomaisten toimesta.

Erikoisen päätöksen syynä olivat skeittipuiston vieraat, jotka eivät viranomaisten mukaan noudattaneet Los Angelesin koronakriisiin liittyviä sääntöjä. Ihmisten kerrotaan järjestäneen puistossa suuria juhlia vastoin kehotuksia pysytellä kotona ja vältellä suurissa väkijoukoissa oleilua, uutisoi KTTV.