Korppi saalisti oravan poikasen pesästä – emo ehti paikalle juuri ajoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli huomannut talonsa ikkunasta pihallaan erikoisen tilanteen ja alkanut kuvaamaan sitä videolle. Korppi oli tungeksinut oravan pesään ja ottanut sieltä yhden poikasen mukaansa.

Korppi oli pudottanut poikasen maahan ja alkanut nokkimaan sitä. Oravaemo oli kuitenkin kuullut pienen poikasensa hätähuudot ja juossut pikaisesti paikalle. Se oli onnistunut säikäyttämään korpin tiehensä, mutta korppi jäi kuitenkin lähelle odottelemaan sopivaa tilaisuutta iskeä uudelleen.

YouTube-videolla nähdään miten oravaemo tarkastaa poikasensa ja nappaa sen maasta mukaansa. Korppi seuraa emoa ja poikasta, mutta lopulta videota kuvaava perheenisä käskyttää poikansa ulos pelästyttämään linnun kauemmaksi, että oravat pääsevät turvaan.