Bella Hadid leikkasi itse hiuksiaan – tässä lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen eristäytyminen on saanut monet julkkiskaunottaret muuttamaan omaa hiustyyliään kotonaan. Naiset ovat värjäilleet itse hiuksiaan ja nyt muun muassa malli Bella Hadid näyttää uskaltaneen jopa leikata itse omia hiuksiaan.

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid esitteli hänen Instagram-tarinassaan uutta hiustyyliään. 23-vuotias nainen oli uskaltanut itse toimia omana kampaajanaan ja leikannut itselleen etuhiukset. Pitkät etuhiukset näyttivät todella kauniilta upean mallin kasvoilla ja toivat varmasti hauskaa vaihtelua kotona vietettyyn aikaan.

Bella Hadid oli hyvin tyytyväinen omaan lopputulokseensa, minkä vuoksi hän halusikin alkaa leikkaamaan myös muiden hiuksia. Pian hän jo julkaisikin tarinassaan myös hetken, jossa hän sai leikata ystävälleenkin etuhiukset.

Bella Hadid / Instagram