Ravintolayrittäjä kuvasi päivänsä tapahtumat – joutui sulkemaan 16 ravintolaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni yrittäjä on joutunut koronaviruksen vuoksi uskomattomaan ahdinkoon. Nyt videolla nähdään New Yorkissa asuvan ravintolayrittäjän yksi työpäivä ja kaikki mitä se piti sisällään koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Sakura Yagi on japanilaisen perheyrityksen toimitusjohtaja. Yrityksellä on eri puolilla New Yorkia yhteensä 16 ravintolaa, jotka esittelevät monipuolisesti japanilaista ruokakulttuuria. Videolla nähdään, että naisen päivä alkaa jo aamuyöllä ja loppuu yhdeltätoista illalla kun hän on saanut töidensä päälle vielä kotityöt tehtyä ja vauvansa nukkumaan.

Sakura Yagi aloitti aamunsa sillä, että hän yritti muuttaa osaa ravintoloista sellaisiksi, että ne pystyisivät myymään ihmisille tilauksia kotiin. Ajatus verkkokaupasta kuopattiin kuitenkin nopeasti kun kriisipalaverissa tehtiinkin päätös sulkea kaikki 16 ravintolaa saman päivän aikana.