DJ Madds alusvaatteisillaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

View this post on Instagram

My afternoon quarantine attire 👼🏻

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Alastomana useasti sosiaalisessa mediassa upeaa vartaloaan esitellyt Madds ilmoitti taannoin, ettei aio pukea vaatteita ylleen ennen kuin karanteeni on ohi. Nyt hän on kuitenkin pyörtänyt puheitaan sen verran, että on pukenut ylleen huippunäyttävät alusvaatteet ja julkaissut lopputuloksesta kuvan somessa. Alla nähtävässä päivityksessä hän paljasti myös miten loukkaantui viime viikolla.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.