Perrie Edwards ihastuttaa uudella kuvalla – muhkea kiharapilvi vei huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi nopeasti yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Nyt laulajatähti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan upeita kuvia hänen uudesta tyylistään. Monien muiden julkkisten tavoin myös 26-vuotias Edwards on sosiaalista eristäytymistä harjoittaessaan päätynyt kokeilemaan erilaisia hiustyylejä kotonaan.

Perrie Edwards nähdään nyt unelmaisissa kiharoissa. Nainen poseeraa tuoreissa kuvissaan suloisen ranskanbuldogginsa Travisin kanssa. Kaunotar esitteli hetki sitten myös lyhyempää hiustyyliään, minkä vuoksi moni epäileekin, että upea kiharapilvi on saatu aikaiseksi joko hiuspidennysten tai peruukin avulla.

View this post on Instagram

Curly Sue & Travipoo 🐾

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on