Heidi Klumin näyttävä kuvapari: ”Kylläpä aika rientää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen malli ja televisiojuontaja Heidi Klum lukeutuu niihin julkkisnaisiin, joita aika tuntuu kohtelevan silkkihansikkain. 46-vuotias malli julkaisi itsestään nyt näyttävän kuvaparin, jossa hän vertasi hiljattain otettua kasvokuvaansa kuvaan, joka oli kymmeniä vuosia sitten tähdestä napattu.

Heidi Klum julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa on liitetty kaksi kasvokuvaa yhteen. Toisessa hän on 46-vuotias ja toisessa luultavasti noin 20-vuotias, koska kuva näyttää olevan mallin uran alkuajoilta peräisin. ”Kylläpä aika rientää”, Klum kommentoi kuvaa. Monien mielestä nainen näyttää kuitenkin edelleen samalta ja kummassakin kuvan puolikkaassa todella upealta.

Heidi Klum on ehtinyt tekemään pitkän uran sekä mallina että television puolella. Hänellä on entisestä avioliitostaan Sealin kanssa kolme lasta, Lou, Johan ja Henry. Mallilla on myös neljäs lapsi, Helene, Flavio Briatoren kanssa. Tällä hetkellä Heidi Klum on naimisissa 30-vuotiaan Tom Kaulitzin kanssa.

View this post on Instagram

Time flies

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on