Gigi Hadidin syntymäpäiväkakku yllätti täysin – supermalli liikuttui kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Zayn Malik ja malli Gigi Hadid odottavat yhdessä ensimmäistä lastaan. Uutiset tulevasta pienokaisesta lähtivät leviämään nopeasti, ja tuoreiden tietojen mukaan nainen onkin jo neljännellä kuulla raskaana. Tähtipariskunta ei kuitenkaan ole vielä itse julkistanut tietoa.

Gigi Hadid nauttii perheensä ja poikaystävänsä kanssa yhteiselosta koronan aiheuttaman karanteenin aikaan Pennsylvaniassa. He viettivät juuri Gigi Hadidin 25-vuotissyntymäpäiviä ja nauttivat yhteisestä juhlallisesta aamiaishetkestä.

Suolaisten ruokien ystävänä Gigi Hadid oli liikuttunut kyyneliin saakka nähdessään syntymäpäiväkakkunsa. Kakku oli jättimäinen bagel, jonka sisällä oli runsaasti tuorejuustotäytettä. Kakun oli loihtinut itse kakkukuningas Buddy Valastro, mikä oli liikuttanut naista entisestään kun hän sai kuulla, että mies oli leiponut bagelkakun hänelle vaikka hänen leipomonsa on nyt suljettuna.

View this post on Instagram

Had the sweetest day celebrating my 25th birthday with my quarantine family, who made it so special for me, along with all the love I felt from all over the world! Thank you to everyone for the birthday messages, I carried you with me yesterday!! 💛🙏 I am grateful and lucky that my family and friends -near and far- are healthy and safe, and although I missed loved ones I wish I could have celebrated with, know that these times will make us even more grateful for togetherness to be had in the future ! I will never forget my 25th bday! +++The icing on the perfect quarantine bday was finding out my surprise everything-bagel-cake was made by the one and only Cake Boss @buddyvalastro who I have watched for over a decade. I CRIED REAL TEARS! BUDDY! This is a dream come true. I can’t believe you made this cake for me while the bakery is closed. It means more to me than you know, and when we hopefully meet some day you will truly know that there almost isn’t an episode I’ve missed. 10/10 would be a Carlo’s intern whenever needed. 😆 Grateful, honored, your biggest fan. 🥯🥯🥯🥯🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on