Mitä ihmettä? Katy Perry pukeutui desinfiointiaineeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. Katy Perry on viime aikoina ilahduttanut hänen fanejaan hauskoilla asuvalinnoillaan.

Katy Perry julkaisi hetki sitten itsestään kuvan, jossa hän esiintyi hauskassa jänispuvussa. Nyt laulaja päätti valita ylleen asun, joka henkii hyvin vahvasti juuri tätä päivää. Tähti päätti pukeutua asuun, joka oli jättimäinen käsien desinfiointiainepullo.

Katy Perryn asu oli tehty varta vasten Americal Idol -ohjelman ensimmäistä virtuaalijaksoa varten. 33-vuotias Katy Perry osallistui jakson kuvauksiin suoraan kotoaan pukeutuneena pulloksi, jossa oli American Idol -logo ja teksti, jonka mukaan aine oli musiikin puhdistaja. Hauskan asun myötä naisen ei tarvinnut ainakaan murehtia hiustensa laittamisesta ohjelmaa varten.