Jättirintainen kohukaunotar vetää hiljaiseksi – kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Taannoin Abigail kohahdutti sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään alastonkuvan. Se oli kuitenkin liikaa Instagramille, joka poisti kuvan nopeasti. Sittemmin kohukaunotar on nähty erittäin niukoissa asuissa, mutta ei kuitenkaan täysin alastomana. Monissa kuvissaan Abigail mainostaa Fashionova-vaatemerkin tuotoksia.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.