Näitkö onnettomuuden Espoon Olarinkadulla helmikuussa? Poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi tutkii lauantaina 22. helmikuuta tapahtunutta onnettomuutta Espoon Olarinkadulla kello 18-19. Osallisina olivat vaaleanharmaa pakettiauto ja koiraansa taluttanut mies. Tapahtuman nähneitä pyydetään ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisilaitokseen.

Poliisin saamien tietojen mukaan vaaleanharmaa pakettiauto olisi törmännyt koiraa taluttaneeseen mieheen jalkakäytävällä. Törmäyksen seurauksena mies oli kaatunut ja menettänyt tajuntansa. Pakettiauto on poliisin tietojen mukaan osunut myös koiraan, joka oli myöhemmin menehtynyt vammoihinsa.

Silminnäkijöillä saattaa olla arvokasta tietoa tapahtumaan liittyvästä pakettiautosta ja sen kuljettajasta. Poliisi pyytää tapauksen nähneitä tai muuten siitä tietäviä henkilöitä ilmoittamaan havainnoistaan. Ilmoituksen voi tehdä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen esikäsittely-yksikköön puhelinnumeroon 0295 538 240 tai sähköpostitse vihjeet.espoo@poliisi.fi.