Raisiossa 127 km/h viidenkympin alueella – ilman ajokorttia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit ovat huolestuneita ihmisten liikennekäyttäytymisen muuttumisesta huonompaan suuntaan. Törkeitä ylinopeuksia on mitattu tänä vuonna ennätysmäärä, joista yksi viimeisimmistä Raisiossa.

Poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 127 kilometrin tuntivauhdin Raision Ohikulkutiellä perjantaina aamuyöllä kello 02:35. Alueella on viidenkympin rajoitus, eli kuljettaja ajoi 77 km/h ylinopeutta. Kuljettaja ei ollut ensimmäistä kertaa poliisin kanssa tekemisissä ratin takana.

Samalla selvisi, että kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Hänellä oli kuusi aiempaa ajoa ilman ajo-oikeutta yhden vuoden sisällä. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.