Lähipiiri kertoo: Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt odottavat ensimmäistä lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin vuosi sitten avioituneet kirjailija Katherine Schwarzenegger ja näyttelijä Chris Pratt odottavat lähipiirin paljastaman tiedon mukaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Pariskunta ei ole vahvistanut raskausuutista.

People-lehti on saanut usealta eri henkilöltä tiedon, jonka mukaan umpirakastuneet Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt olisivat saamassa vauvan. Chris Prattilla on yksi lapsi aiemmasta avioliitostaan. Mies sanoi aiemmin, että Katherinesta tulee upea äiti jonakin päivänä.

He kertoivat jo seurustelun alkuvaiheessa haluavansa runsaasti jälkikasvua. He solmivat avioliiton viime kesänä ja ovat kertoneet rakkautensa salaisuudeksi kommunikoimisen. Katherine on toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin ja toimittaja Maria Shriverin tytär.