Penelope Cruz kertoo raittiista elämäntyylistään – valvoo kerran kahdessa vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Penelope Cruz teki muutama vuosi sitten upean roolisuorituksen syöpään sairastuneen Magdan roolissa elokuvassa Ma Ma. Vakavan roolinsa jälkeen Cruz tähditti American Crime Story: Versace -elokuvaa, jonka jälkeen hän on viettänyt seesteisempää perhe-elämää Espanjassa.

Penelope Cruz asuu hänen näyttelijämiehensä Javier Bardemin kanssa Espanjassa heidän kahden lapsensa, yhdeksänvuotiaan Leon ja kuusivuotiaan Lunan, kanssa. Rauhallinen ja perhekeskeinen elämäntyyli sopii naiselle, joka ei ole ikinä ollut kiinnostunut alkoholista tai huumeista. Siksi päihteistä kieltäytyminen onkin tuntunut aina naisesta helpolta alan juhlissa.

Penelope Cruz kertoi Daily Mail -sivustolle, että hän ei pidä edes myöhään valvomisesta. Nainen valvoo yöhön saakka noin kerran kahdessa vuodessa. Tämän tietäen moni ihmettelikin taannoin sitä, kun nainen jaksoi olla Oscar-gaalan jatkoilla vielä kahdelta yöllä. Ystävät kuitenkin tiesivät, että kyseessä oli onnellinen poikkeustapaus.