Chrissy Teigen paljasti nolon faktan – osti luksuslaukun päästäkseen vessaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa kahviloissa on sääntö, että vessa kuuluu vain ravintolan asiakkaille. Myös monissa tavarataloissa vessan käyttämisestä peritään maksu kaikilta muilta kuin asiakkailta. Nyt entinen huippumalli Chrissy Teigen on paljastanut miten kalliiksi eräs vessareissu hänelle tuli.

Ruokakirjailija ja entinen Victoria’s Secret -malli Chrissy Teigen on paljastanut, että päätyi kerran ostamaan Barneys-tavaratalosta kalliin merkkilaukun vain käyttääkseen myymälän vessatiloja. Nainen ei ollut kehdannut mennä myymälässä suoraan vessaan ostamatta mitään, minkä vuoksi hän teki heräteostoksen.

Mallin vessareissulle tuli kuitenkin hintaa Daily Mail -sivuston mukaan tuhansia euroja, koska nainen päätti ostaa vessassa käymisen tarvetta peitelläkseen kalliin Celine-merkkisen laukun. 34-vuotias Chrissy Teigen on myös myöntänyt, että hänelle käy näin aivan liian usein.