Will Ferrell näyttelee Euroviisu-laulajaa Netflix-komediassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisujen peruuntumisesta huolimatta laulukilpailun fanien ei tarvitse olla tänäkään vuonna täysin ilman viisutunnelmia. Siitä pitää huolen tuleva Netflix-komedia.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kertoo Ferrellin ja Rachel McAdamsin esittämistä islantilaisista laulajista Lars Erickssongista ja Sigrit Ericksdottirista, jotka pääsevät edustamaan maataan maailmankuulussa musiikkikilpailussa. Esimakua elokuvasta saadaan kaksikon Youtubessa julkaistussa Volcano Man -musiikkivideossa.

Ferrellin ja McAdamsin lisäksi komediassa nähdään muun muassa Pierce Brosnan, Demi Lovato, Dan Stevens ja Graham Norton. Elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa todellisten Euroviisujen alla, mutta suunnitelmat muuttuivat koronakriisin vuoksi. Niinpä se ilmestyykin Netflixin valikoimiin 26. kesäkuuta 2020.