Gootti-Barbie otti lisätäytettä – paljasti muodonmuutoksen rohkeassa lateksiasussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan pääkaupunki Wienissa asuva Kitty Ink on kauneusleikkauksiin koukussa oleva tatuointitaiteilija. Nainen on nyt ottanut uudet täytteet jo ennestään muhkeisiin huuliinsa. Hän rakastaa pulleita huulia.

Goottihenkinen glamourmalli yhdistelee vaaleanpunaista ja glitteriä rokkaavaan rouheaan tyyliin. Hänen kesämekkonsa on vaaleanpunaista lateksia ja samalla nainen esittelee uusia ja isompia huuliaan. Hän on ottanut täyteaineita lukuisia kertoja aiemmin.

Olemme kertoneet 46-vuotiaan Kitty Inkin rakastavan omintakeista ulkonäköään. Hän käyttää runsaasti meikkiä ja paljastavia asuja. Huulten lisäksi hänen rintojaan on täytetty sekä tehty rasvaimuja vartaloon.

View this post on Instagram

…💋💋💋… #dollification #biglips #plasticsurgery #fakelook

A post shared by Kitty Ink (@kittyink.wildatheart) on