Nyt se varmistui – Scott Disick ja Sofia Richie ovat eronneet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Scott Disick ja hänen kolmen vuoden aikainen ja huomattavasti nuorempi tyttöystävänsä Sofia Richie ovat eronneet. Erosta on huhuttu jo koko kevään ajan, mutta nyt he ovat vahvistaneet muuttaneensa erilleen.

Pariskunnan eroon ei kerrota liittyvän draamaa tai erimielisyyksiä. Ero oli Sofian idea, koska hän haluaa Scottin panevan itsensä ja asiansa kuntoon. Mies täytti äskettäin 37 vuotta ja on hakenut apua käsitelläkseen vanhempiensa kuolemaa. 21-vuotias Sofia haluaa keskittyä omiin tavotteisiinsa elämässään.

Scott Disick on lähentynyt uudestaan Kourtney Kardashianin kanssa lähinnä heidän kolmen yhteisen lapsen vuoksi. Eron ei kuitenkaan uskota olevan lopullinen, sillä Sofialla ja Scottilla on edelleen tunteita toisiaan kohtaan. Sillä aikaa Scott nauttii lastensa seurasta.