Italialainen lentokenttä olikin yhä suljettuna – matkustajakone joutui palaamaan Saksaan

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Lukuisat lentokentät ovat edelleen suljettuina koronapandemian vuoksi, etenkin Italiassa. Taannoin Eurowings-yhtiön kone joutui sekaannuksen ansiosta palaamaan lähtöpaikkaan jo saavutettuaan määränpään.

Eurowings-yhtiön lento EW9844 nousi ilmaan Saksan Düsseldorfin kentältä lauantaina. Määränpäänä oli Italian Olbian lentokenttä. Perillä koneen lentäjää odotti kuitenkin yllätys, sillä lentokenttä oli edelleen suljettuna matkustajalennoilta.

Hetken aikaa ilmassa ympyrää kiertänyt lentokone jouduttiin lopulta ohjaamaan takaisin kohti Düsseldorfia. Kone ei nimittäin voinut laskeutua myöskään yhdellekään muulle lähialueen kentälle. Airbus A320 laskeutui takaisin Düsseldorfin kentälle neljä tuntia ja kymmenen minuuttia kestäneen turhan lennon päätteeksi.

Sekaannus ei loppupeleissä vaikuttanut järin monen ihmisen elämään. Koneessa oli nimittäin lennolla vain kaksi matkustajaa, uutisoi CNN.