Chrissy Teigen lahjoittaa 200 000 dollaria mielenosoittajille – maksaa pidätettyjen takuut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisien surmaaman George Floydin kuolema on käynnistänyt suuria mellakoita ja mielenosoituksia, joissa ihmisiä on loukkaantunut. Monia on myös pidätetty ja viety putkaan, josta heillä ei ole varaa päästä vapaaksi takuusummien vuoksi. Julkkiskaunotar Chrissy Teigen on päättänyt saapua näiden ihmisten tueksi.

Malli ja kirjailija Chrissy Teigen on ilmoittanut lahjoittavansa 200.000 dollaria mieltään osoittaneille ihmisille, jotka ovat joutuneet putkaan ja tarvitsevat nyt rahaa takuusummien maksuun päästäkseen jälleen vapaaksi. Teigen provosoitui presidentti Donald Trumpin Twitter-kirjoituksista, joissa Trump kuvasi mielenosoittajia vihamielisiksi koiriksi.

Aluksi 34-vuotias Chrissy Teigen ilmoitti lahjoittavansa 100.000 dollaria. Teigen kuitenkin päätti People-sivuston mukaan tuplata lahjoituksensa sen jälkeen kun joku sosiaalisessa mediassa oli kritisoinut aiempaa lahjoitussummaa ja torunut tähteä siitä, että hän sponsoroi rikollisia ja mellakoitsijoita.